Anýz celý  50 g
Anýz celý 50 g

Působí proti plynatosti,má uklidňující účinek na zažívací ústrojí.Podává se při zánětech horních cest dýchacích.Též povzbuzuje sekreci všech žláz i žláz mléčných.

25.00  Přidat do košíku
Anýz mletý  50 g
Anýz mletý 50 g

Působí proti plynatosti,má uklidňující účinek na zažívací ústrojí.Podává se při zánětech horních cest dýchacích.Též povzbuzuje sekreci všech žláz i žláz mléčných.

25.00  Přidat do košíku
Badyán celý  50 g
Badyán celý 50 g

Působí močopudně, léčí kašel a pomáhá tlumit bolest v krku. Povzbuzuje chuť k jídlu a zmírňuje žaludeční potíže. Využití v kuchyni na čaj, grog, cukroví a perník.

48.00  Přidat do košíku
Bazalka  50 g
Bazalka 50 g

Používá se formou nálevu při nadýmání, při chorobách trávicího traktu a močového měchýře. V kuchyni má využití k přípravě ryb, zvěřiny a do zeleninových salátů.

27.00  Přidat do košíku
Bobkový list  50 g
Bobkový list 50 g

Působí na dnu, otoky, bolesti kloubů, kříže, sedacího nervu a podporuje trávení. Používá se do omáček, polévek,k úpravě zvěřiny a rožnění masa, při nakládání hub, okurek a zeleniny.

34.00  Přidat do košíku
Chilli drcené  50 g
Chilli drcené 50 g

Působí antibakteriálně a podporuje krevní oběh. Používá se do gulášů, dušených směsí zeleniny, mexických a čínských jídel.

28.00  Přidat do košíku
Chilli mleté  50 g
Chilli mleté 50 g

Působí antibakteriálně a podporuje krevní oběh. Používá se do gulášů, dušených směsí zeleniny, mexických a čínských jídel.

28.00  Přidat do košíku
Fenykl celý  50 g
Fenykl celý 50 g

Působí proti nadýmání,posílení žaludeční a střevní činnosti, bronchitidě a zánětech v krku. V kuchyni se využívá do cukroví, parfémování jídel a k výrobě likérů.

27.00  Přidat do košíku
Hřebíček celý  50 g
Hřebíček celý 50 g

Má znecitlivující a desinfekční účinek.Tinktura se využívá na záněty dásní, afty, opary , také jako kloktadlo. V kuchyni se využívá do svařáků , čajů a dekoraci.

48.00  Přidat do košíku
Hřebíček mletý  50 g
Hřebíček mletý 50 g

Využití má při nakládání hub a zeleniny, do omáček, vývarů, likérnictví a zejména do perníků a koláčů.

48.00  Přidat do košíku
Kmín celý  100 g
Kmín celý 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá do polévek, omáček, ke konzervaci a výrobě likérů. Také k pačení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Kmín drcený  100 g
Kmín drcený 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá k pečení masa, do omáček, salátů , paštik, klobás. Také k pečení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Kmín mletý  100 g
Kmín mletý 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá k pečení masa, do omáček, salátů , paštik, klobás. Také k pečení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Koriandr celý  50 g
Koriandr celý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Koriandr mletý  50 g
Koriandr mletý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Kurkuma  50 g
Kurkuma 50 g

Kurkuma pomáhá na žaludek, čistí krev a játra. Je přírodní antibiotikum s protibakteriálním a protivirovým účinkem. Kurkuma je především barvivo k dobarvení másla, hořčice, knedlíků, mastí , likérů i látky a dřeva.

25.00  Přidat do košíku