Bobkový list  50 g
Bobkový list 50 g

Působí na dnu, otoky, bolesti kloubů, kříže, sedacího nervu a podporuje trávení. Používá se do omáček, polévek,k úpravě zvěřiny a rožnění masa, při nakládání hub, okurek a zeleniny.

34.00  Přidat do košíku
Hřebíček mletý  50 g
Hřebíček mletý 50 g

Využití má při nakládání hub a zeleniny, do omáček, vývarů, likérnictví a zejména do perníků a koláčů.

48.00  Přidat do košíku
Koriandr celý  50 g
Koriandr celý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Koriandr mletý  50 g
Koriandr mletý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Nové koření celé  50 g
Nové koření celé 50 g

Využívá se k dochucení omáček, polévek a likérů . Také ke konzervování hub, zeleniny a ryb.

29.00  Přidat do košíku