Bobkový list  50 g
Bobkový list 50 g

Působí na dnu, otoky, bolesti kloubů, kříže, sedacího nervu a podporuje trávení. Používá se do omáček, polévek,k úpravě zvěřiny a rožnění masa, při nakládání hub, okurek a zeleniny.

34.00  Přidat do košíku
Hřebíček mletý  50 g
Hřebíček mletý 50 g

Využití má při nakládání hub a zeleniny, do omáček, vývarů, likérnictví a zejména do perníků a koláčů.

48.00  Přidat do košíku
Kmín celý  100 g
Kmín celý 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá do polévek, omáček, ke konzervaci a výrobě likérů. Také k pačení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Kmín drcený  100 g
Kmín drcený 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá k pečení masa, do omáček, salátů , paštik, klobás. Také k pečení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Kmín mletý  100 g
Kmín mletý 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá k pečení masa, do omáček, salátů , paštik, klobás. Také k pečení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Koriandr celý  50 g
Koriandr celý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Koriandr mletý  50 g
Koriandr mletý 50 g

Působí proti nadýmání, ischiatických a revmatických bolestech. Využití má při nakládání hub, zelí, řepy, také do omáček, na dušení a uzení masa. Využívá se také do cukroví.

20.00  Přidat do košíku
Libeček  50 g
Libeček 50 g

Působí proti revmatismu, dně, nadýmání a při zánětu ledvin. Má schopnost vylučovat z těla soli. V kuchyni je výborný do polévek, omáček ,bramboráků a dochucení salátů.

30.00  Přidat do košíku
Nové koření celé  50 g
Nové koření celé 50 g

Využívá se k dochucení omáček, polévek a likérů . Také ke konzervování hub, zeleniny a ryb.

29.00  Přidat do košíku
Nové koření mleté  50 g
Nové koření mleté 50 g

Využívá se k dochucení omáček, uzenin,polévek,ryb, mletých mas a do láků.

29.00  Přidat do košíku
Paprika pálivá  50 g
Paprika pálivá 50 g

Výborný základ na různé druhy gulášů a omáček.

28.00  Přidat do košíku
Paprika uzená sladká  50 g
Paprika uzená sladká 50 g

Používá se na omáčky, ryby, pizzu, kuřecí maso a také na zdobení sýrů, jednohubek nebo chlebíčků.

28.00  Přidat do košíku
Pepř černý celý  50 g
Pepř černý celý 50 g

Používá se na svíčkovou, do polévek , omáček a především do vývarů.

38.00  Přidat do košíku
Pepř černý mletý  50 g
Pepř černý mletý 50 g

Výborný do gulášů, omáček ,polévek, k nakládání masa či sýrů.

38.00  Přidat do košíku
Petržel  50 g
Petržel 50 g

Podporuje trávení a potlačuje nechutenství. Použití do polévek, omáček, salátů, dresingů a nakládání v oleji.

25.00  Přidat do košíku
Tymián  50 g
Tymián 50 g

K uvolňování hlenů , tišení kašle, na migrénu a má močopudný účinek. Tymián najde využití u omáček, především u svíčkové či rajské. Také do paštik, uzenin, na rybu či sýr.

25.00  Přidat do košíku