Bobkový list  50 g
Bobkový list 50 g

Působí na dnu, otoky, bolesti kloubů, kříže, sedacího nervu a podporuje trávení. Používá se do omáček, polévek,k úpravě zvěřiny a rožnění masa, při nakládání hub, okurek a zeleniny.

34.00  Přidat do košíku
Kmín celý  100 g
Kmín celý 100 g

Povzbuzuje činnost žaludku, střev a odstraňuje nechutenství i nadměrnou plynatost. V kuchyni se využívá do polévek, omáček, ke konzervaci a výrobě likérů. Také k pačení chlebů a pečiva.

28.00  Přidat do košíku
Libeček  50 g
Libeček 50 g

Působí proti revmatismu, dně, nadýmání a při zánětu ledvin. Má schopnost vylučovat z těla soli. V kuchyni je výborný do polévek, omáček ,bramboráků a dochucení salátů.

30.00  Přidat do košíku
Majoránka  50 g
Majoránka 50 g

Působí proti průjmu, nadýmání, střevní kolice, nervové slabosti. Ve formě masti na křečové žíly. Výborné koření do zabijaček, masitých jídel, do polévek a mletých mas.

27.00  Přidat do košíku
Medvědí česnek  50 g
Medvědí česnek 50 g

Má podobné účinky jako česnek kuchyňský, proti vysokému tlaku, nachlazení a skleróze. Použijeme ho do polévek, salátů či na brambory.

48.00  Přidat do košíku
Nové koření celé  50 g
Nové koření celé 50 g

Využívá se k dochucení omáček, polévek a likérů . Také ke konzervování hub, zeleniny a ryb.

29.00  Přidat do košíku
Nové koření mleté  50 g
Nové koření mleté 50 g

Využívá se k dochucení omáček, uzenin,polévek,ryb, mletých mas a do láků.

29.00  Přidat do košíku
Pažitka  50 g
Pažitka 50 g

Tato bylinka podporuje trávení a ovlivňuje krevní tlak. Pažitka je oblíbená nejen v našich kuchyních. Její barva a chuť se využívá do všech salátů, pomazánek, polévek, na ozdobu sýrů či chlebíčků.

35.00  Přidat do košíku
Pepř černý celý  50 g
Pepř černý celý 50 g

Používá se na svíčkovou, do polévek , omáček a především do vývarů.

38.00  Přidat do košíku
Pepř černý mletý  50 g
Pepř černý mletý 50 g

Výborný do gulášů, omáček ,polévek, k nakládání masa či sýrů.

38.00  Přidat do košíku